Tuesday 11 February 2014

Slaapkamer inspiratie grijs

Slaapkamer inspiratie grijs – Verf kan totaal veranderen uw bestaande slaapkamer meubels en muren. Hiermee kunt u een ontwerp stijl te creëren als uw budget is niet bevorderlijk voor het verfraaien. Je moet om te denken uit de doos en ontdek je eigen persoonlijke smaak naar een kamer die is interessant en rustgevend tegelijk te maken.
Als u gebruik maakt van een monochroom kleurenpalet je wilt toevoegen in textuur. Dit kan betekenen dat het gebruik fluwelen gordijnen of zijde beddengoed sets. Dit houdt een volledig wit of bruin slaapkamer interessant. Monochromatisch paletten zijn weinig tot geen contrast dus dit betekent dat u direct zult een rustgevende ruimte te creëren.
slaapkamer inspiratie1 Slaapkamer inspiratie grijs
Slaapkamer ontwerp ideeën Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie wit1 Slaapkamer inspiratie grijs
Slaapkamer meubilair verf kan ademen leven in oude stukken. Begin met het kiezen van een inspiratie stuk uit een tijdschrift. Als je echt wilt een nieuwe slaapkamer set het hoofd naar de meubelzaak om te zien wat er gaande is in de designwereld. Je zou niet in staat zijn om de exacte houttonen repliceren maar u kunt opknappen van uw bestaande meubels, zodat het niet uit te steken als een zere duim. Als u wilt dat een traditionele kamer of u wilt een high-end hotel ruimte creëren dan Refinish uw meubels met een rijke mahoniekleur. Als u wilt dat een land, shabby chic en vrouwelijk uitzien dan laag op verven en glazuren voor een oude effect. U kunt zelfs lijm op stukken hout trim en applicaties voordat u begint met schilderen om de lijn te veranderen, zodat je stukken en meer ingewikkelde details toe te voegen.
Beschilderde meubels hoeft niet saai te zijn dat het kan werken met vrijwel elk ontwerp esthetische of stijl. Meubels met strakke lijnen werkt goed voor een moderne ruimte. Je hoeft alleen maar om het te ivoor, chocoladebruin of zwart schilderen voor meubilair dat een duurzame stijl heeft. Als je liever gaan met een tropisch tintje te proberen nagelen grasmatten aan uw ladefronten en vervolgens met behulp van afwerking aan de randen te verbergen. Voor een vrouwelijke ruimte te gebruiken gebloemde stof of decoupage oude foto’s van agenda’s om uw meubels te zetten in kunstwerken. Verf de rest van het stuk in een neutrale kleur zodat het niet overweldigend geworden.
slaapkamer inspiratie wit 4 Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie wit 3 Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie wit 2 Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie tumblr Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie rode 2 Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie rode 2 Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie ontwerp Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie ontwerp 2 Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer in paars grijs bruin Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie blog Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie fotos 2 Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie fotos Slaapkamer inspiratie grijs
slaapkamer inspiratie land Slaapkamer inspiratie grijs
Neutrale kleuren zijn populair slaapkamer verf ideeën omdat ze werken voor beide geslachten. Je zou willen aan de stok met grijs of taupe muren als je ruzie met je partner over hoe om te versieren. Dit betekent niet dat uw kamer is voorzien van saai te zijn. De sleutel is om dan te spelen met textuur en schaal. Hang een kristallen kroonluchter over elk nachtkastje om licht te brengen in de ruimte. Houd het beddengoed in een helder wit, je kan gewoon wilt vellen en vervolgens een worp gebruiken voor een chique zomerbed dat is goedkoop. Maak je eigen hoofdeinde het patroon toe te voegen aan de ruimte, maar houd het werken met de muur kleur. Een damastpatroon zal een weelderige gevoel, maar u kunt gebruik maken van rechte lijnen, zodat het werkt met moderne meubels.
Paint kleuren voor slaapkamers te maken voor goedkope kamer make-overs met grote impact. U kunt volledig veranderen zowel het gevoel en hoe je je voelt over je ruimte voor slechts een paar dollar en een weekend is de moeite waard van het werk.

No comments :

Post a Comment